Sleutelservice


Nieuwe fietsen en fietssloten hebben altijd twee originele fietssleutels. Mocht u er één kwijtraken of gaat deze stuk, dan is het verstandig om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Bij verlies van beide sleutels bent u niet in staat het sleutelnummer terug te vinden. Wij raden u aan bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot het sleutelnummer te noteren! Zonder sleutelnummer kunt u geen nieuwe sleutel bij bestellen. Het sleutelnummer is te vinden op de sleutel, het stalen ronde fiche wat aan de sleutel bevestigd is, de garantiekaart of op de polis van uw fietsverzekering.

Let op: Is uw fiets verzekerd?

Vergeet niet de bestelling van de sleutel door te geven aan de verzekeringsmaatschappij. Dit bent u namelijk verplicht. De bestelde sleutel is een reserve sleutel welke gekenmerkt wordt met een ‘C’ van ‘copy’. Bij diefstal van uw fiets dient u twee originele sleutels af te geven aan de verzekeringsmaatschappij. Wanneer één of beide sleutels een ‘C’ bevatten komen deze sleutels niet overeen met uw polis. Geef dus aan uw verzekeringsmaatschapij aan dat u een reservesleutel heeft bijbesteld.

Fietssloten met sleutelservice

Bijna alle AXA en Basta fietsslotsleutels kunnen worden bijbesteld. Ook de fietsslotsleutels van Trelock en ABUS kunnen worden bijbesteld. Let bij bestelling vooral op of het type slot overeen komt. U kunt maximaal twee sleutels bestellen. Bewaar na bestelling uw unieke ordernummer.

Heeft u een slot van een hier niet benoemd merk? Vraag ons naar de mogelijkheden en advies.

Waar kan ik een reserve fietssleutel bestellen?

Klik op onderstaande link om uw fietssleutel te bestellen.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering