Onze merken

Onze jarenlange ervaring leert ons veel over wat de fietsenmarkt ons als rijwielhandel te bieden heeft. Merken welke in de showroom van onze winkel te vinden zijn staan hieronder beschreven.

Sparta

"Something Special" 

De innovatieve, oer-Hollands kwalitatieve fietsen van Sparta rijden alweer rond sinds 1917. Onderscheidend is wat Sparta wil zijn en keer op keer komt Sparta met verrassende nieuwe fietsconcepten. Men wil altijd iets nieuws en maakt de fiets steeds beter. Die innovatieve gedachte wordt ondersteund door haar kopers. Zij geven verbeterpunten aan, waardoor er geen andere fiets gebruiksvriendelijker is in zijn functies dan Sparta. Er worden niet alleen individuele producten alleen verbeterd, maar ook ontwikkeld. Het is alweer even geleden dat men voor het eerst hoorde van de elektrische fiets, welke Sparta als eerste in de markt introduceerde. Dé fiets met trapondersteuning welke een geheel nieuwe kijk bood op fietsen. Nu 15 jaar later behoren de Sparta ION fietsen tot de meest innovatieve elektrische fietsen op de markt. Of u nu een mama fiets, allround fiets, kinder fiets of een elektrische fiets zoekt; bij Sparta vindt u altijd de fiets die bij u past.

Hercules

Sinds 1886

Het bekende Duitse fietsenmerk Hercules kiest eveneens voor ebikes met trapondersteuning middels het Bosch aandrijfsysteem. Het bedrijf werd in 1886 opgericht en produceerde lange tijd motorfietsen en scooters. Sinds enige tijd produceert Hercules elektrische fietsen. Deze e-bikes zijn degelijk en heerlijk in gebruik.
Bosch systeem favoriet

Dit oerdegelijke Duitse merk koos onlangs ook voor trapondersteuning bij de elektrische fietsen van Bosch. Het Bosch systeem geeft deze fietsen het gebruikersgemak en het fiets genot wat je als consument ook mag verwachten. Modellen van Hercules met het Bosch systeem zijn onder andere de damesfietsen en herenfietsen van het model Hercules Roberta.
Geschiedenis Hercules fietsen

Hercules werd in 1995 overgenomen door de Nederlandse Accell groep. De derde fietsproducent in Europa en eveneens producten van Koga Miyata, Sparta, Batavus, Winora, Staiger en HaiBike fietsen. Hercules is op dit moment één van de meest bekende Duitse fietsmerken.

Gazelle

Hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!

Fietsen moet energie geven en geen moeite kosten. Uw fiets moet u zin geven om te fietsen, elke dag weer. Genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging met fietsen van Gazelle door het lichte fietsen, het slimme design en de robuuste kwaliteit. Bij Gazelle geloofd men dan ook: ‘’hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!’’. Sinds 1892 maken mensen gebruik van de comfortabele, licht fietsende, mooie kwaliteitsfietsen van Gazelle. Als marktleider in Nederland staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Gazelle. Ter ere van het 100-jarige jubileum heeft Gazelle het predicaat ‘Koninklijk’ ontvangen, waar men erg trots op is. Gazelle blijft graag ‘Koninklijk’ en straalt dit uit door te innoveren in vindingen welke fietsen leuker en makkelijker maken.

Puch

Typisch Puch

Het Oostenrijkse fietsenmerk, welke zich al meer dan 100 jaar laat inspireren door en voor fietsliefhebbers. Na de oprichting in 1889 en de introductie van versnellingen op de fiets, is men blijven zoeken naar verbeteringen en details. Een fiets blijft een fiets, maar er is uiteraard veel veranderd! Met de juiste fiets kunt u volop genieten van de frisse buitenlucht, fluitend naar uw werk gaan of geweldige reizen maken. Daarom heeft Puch ook dit jaar weer fietsen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze fietsen zijn voorzien van de allernieuwste onderdelen en specifiek samengesteld voor de juiste doelgroep. Maatwerk wordt betaalbaar gemaakt door Puch. U kunt jarenlang veilig en comfortabel fietsen met de fietsen van Puch. Dat is nu: ‘’Typisch Puch!’’

Batavus

Voor alle soorten fietsen, inclusief de populaire elektrische fiets.

Batavus maakt al meer dan 100 jaar fietsen. Zij bevestigd haar moderniteit en eigenzinnigheid met de vormgeving van haar fietsen. Bij elk ontwerp daagt Batavus zichzelf uit een fiets te maken waarmee u nu, en in de toekomst, gezien wilt worden. De Batavus fiets blijft gezien worden. Door de 5 speciale laklagen op waterbasis bent u zich verzekerd van een fiets welke zijn kleur behoud. Daarnaast is dit ook nog eens goed voor het milieu! Wie gaat voor kwaliteit, zit goed op een Batavus fiets. Kwaliteitsonderdelen en hoogwaardige materialen garanderen fietsplezier en door de degelijkheid blijft u plezier houden van de Batavus fiets.

Cortina

Jouw Cortina, jouw stijl.

In de jaren zeventig zijn Cortina fietsen te vinden in de straten van Nederland. Allereerst met haar degelijke stadsfietsen. Tegenwoordig is Cortina en van ’s lands snelst groeiende fietsmerken. Haar fietsen kenmerken zich door degelijkheid, design, comfort, kwaliteit en betaalbaarheid. Sinds een aantal jaren is Cortina de weg van ‘trendy lifestylefietsen’  ingeslagen. Met de stijlgroepen Performance, Utility, Life, Classic en Special kenmerkt Cortina haar collectie van 2013. Dit zijn verschillende, onderscheidende fietsen zoals transport- en sportieve fietsen, maar ook fietsen welke met kan aanpassen naar eigen smaak.

Giant

Ride life. Ride Giant.

Fietsen moet plezierig zijn voor iedereen over de hele wereld. Met die gedachte werd Giant 40 jaar geleden opgericht. Giant streeft naar betere bikes, betere uitrusting en betere technologieën. Door designprijzen en gewonnen wereldkampioenschappen door sporters met een Giant fiets wordt bevestigd dat een Giant fiets niet zomaar een fiets is, het is een onderdeel van uw leven. Op elke weg, elk pad of elke trail welke voor u komt te liggen bent u vertrouwd met uw Giant door zijn kwaliteit.

BSP

Uw fiets!

Meerdere kenmerken omschrijven elke BSP fiets: stijlvol, kwalitatief, Urban design, origineel en uniek. Bent u op zoek naar een fiets, dan past de trendy stadsfiets, stoere transporter of hippe lifestyle fiets van BSP waarschijnlijk perfect bij u! De degelijk gebouwde, mooi gestylde kwaliteitsfietsen van BSP, sinds 1986.

Met een BSP bent u verzekerd van een unieke, stijlvolle en eigenwijs ontworpen fiets.

 

Burgers

Smid Henricus Burgers wordt door de oprichting van zijn fietsfabriek de vader van de Nederlandse Rijwielindustrie in 1869. Na een grote groei van het bedrijf, de slechte tijden na de oorlog en de overname beschikt Burgers nog steeds over haar ‘nostalgie fietsen’. Deze zijn tegenwoordig niet alleen meer in zwart, maar in allerlei soorten kleuren te verkrijgen. Daarnaast heeft Burgers haar aanbod de laatste jaren goed uitgebreid met de komst van nieuwe modellen.

Haibike

Stay hungry

Haibike wil meer. Zoals men zegt: ‘’Tweede is nog geen eerste.’’ Haibike gaat voor nog betere fietsen, nieuwe uitdagingen en meer succes. Aluminium wordt veranderd naar carbon. Met haar kennis bereikt Haibike haar doelen, zoals robuustheid, gewichtsbeperking, optimale fiets bediening en duurzaamheid. Haibike gaat voor de beste technische toepassingen, onvoorwaardelijke werking en een extreem goede finish. Met de ervaring en kennis van de top atleten van het Haibike ProTeam worden nieuwe normen gesteld. Haibike fietsen gaan vooruit op technisch gebied, maar ook wat design betreft groeit men in haar eer. Innovatie en passie beschrijven die fietsen van Haibike.

Bike Fun

Veiliger én beter

Fietsen word veiliger én beter met een kinderfiets van Bike-Fun Kids. Onder andere door het dubbele remsysteem en het zorgen voor ronde kanten, in plaats van scherpe punten. Dit maakt dat u en uw zoon of dochter vertrouwd op weg gaat. De fietsen van Bike-Fun zijn speciaal voor en door kids ontworpen. Kinderen hebben namelijk zelf inspraak bij het maken van de collectie! De jongensfietsen zijn wat ruiger Zij beschikken over meerdere versnellingen, verende voorvorken en stoere sturen. De meisjesfietsen zijn liever, door hun zachte kleuren, bloemen en glitters. Ook voor themafietsen kan uw kind zijn of haar hart ophalen met een Bike-Fun fiets. Alleen zij zijn exclusief producent van K3, Mega Mindy en Winnie the Pooh themafietsen.

Loekie

A-kwaliteit en -veiligheid op iedere kinderfiets

Kinderen van 3 tot 7 jaar fietsen al meer dan 30 jaar op Loekie fietsen. In de loop der jaren zijn de 12,5 tot 22 inch kinderfietsen qua techniek, frames en zithouding veranderd en zijn styling en kleuren belangrijk geworden. Kinderen hebben een uitsprekende mening over wat zij wél en echt niet mooi vinden. Daarom biedt Loekie kinderfietsen in alle kleuren en maten, waardoor er waarschijnlijk ook een veilige, stevige, goedzittende, mooie kinderfiets van Loekie past uw zoon of dochter. Uw zoon kan veilig op weg met een stevige, stoere fiets en uw dochter kan fietsen als een prinsesje op de zacht roze, lage instap fiets van Loekie.

Alpina

Van Alpina wordt elk kind blij!

Kinderen fietsen naar op straat, naar school en de sportvereniging, en dat vinden zij leuk. Alpina ondersteund dit gevoel door leuke, te gekke fietsen te maken voor jongens en meiden van 3 tot 12 jaar. Met Alpina is er keuze genoeg om dé fiets voor uw zoon of dochter te kunnen vinden. Jongens kunnen buitenspelen als nooit tevoren, de stuntmannetje in de modder uithangen, sneller dan ooit in hun leven fietsen en de stoere gozer van hun voetbalclub worden met de Alpina fiets. Meiden worden echte dames en ontdekken girlpower met de mooie Alpina fietsen. Daarnaast is er ook de Alpina Autoped, dé step waar elk jongen of meisje blij van wordt!

Op zoek naar meer?

Bent u op zoek naar een rijwiel of accessoire van een hier niet beschreven merk? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom, want wij gaan graag samen met u op zoek naar het gewenste product.

AGU Basil Fastrider New Looxs Polisport Sinus Thompson Steco Simon Contec Bobike Alpina Batavus Bike Fun BSP Burgers Cortina Gazelle Giant Haibike Hercules Loekie Pro user Puch Sparta

Werbo is gevestigd in Ede

Rijwielhandel Werbo
Waterloweg 63
6713 AR Ede

KVK 09086861
BTW NL09086861

Direct contact opnemen?