Onze service

Bij Rijwielhandel Werbo bent u zich verzekerd van een groot aanbod fietsen en accessoires. Bij ons personeel kunt u altijd terecht voor het juiste advies, wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft over de aanschaf van een nieuwe fiets, ook in combinatie met het Bedrijfsfietsplan! Reparatie, onderhoud en advies.Bij ons kunt u terecht met al uw fietsproblemen en vragen. Ons gediplomeerd personeel zet zich graag voor u in. Wij beschikken over een ruim aanbod leenfietsen en de transportmogelijkheid om uw fiets thuis te komen afhalen en terug te brengen. Ook voor fietsverzekeringen bent u bij ons op het juiste adres. Vraag ons personeel advies over verzekeringen voor uw nieuwe of tweedehands fiets. Tevens kunnen wij u met de Sleutelservice van dienst zijn.

Ons personeel staat voor u klaar en gaat voor ‘’kwaliteit dat rijdt!’’

Onderhoud & reparatie

Een goede reparatie of onderhoudsbeurt van uw fiets is het halve werk. Door tijdig en vakkundig onderhoud gaat uw fiets langer mee.

Bij Werbo bent u verzekerd van een snelle service als we het hebben over reparatie. Wij streven er naar uw fiets binnen 24 uur weer op de weg te krijgen. Wij bieden u de mogelijkheid om, onder het genot van een bakje koffie, te wachten tot uw fiets gereed is. Wanneer gewenst kunt u ook gebruik maken van onze gratis leenfietsen. Heeft u een elektrische fiets, dan krijgt u vaak ook elektrische leenfiets ter beschikking, zo gaat u er niet op achteruit! Daarnaast waarborgt ons gediplomeerde, vakkundige personeel een kwalitatieve reparatie of onderhoudsbeurt.

Bij aankoop van een nieuwe fiets bieden wij u de gratis 'Eerste onderhoudsbeurt'. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe fiets nog een lange tijd als nieuw blijft fietsen.

Behalve de gratis 'Eerste onderhoudsbeurt' bieden wij iedereen de mogelijkheid om de fiets in topconditie te houden. Dit kan door middel van de 'Kleine onderhoudsbeurt' of door gebruik te maken van de 'Grote onderhoudsbeurt'.

Ophaal- en bezorgservice

Bent u slecht ter been of staat u langs de kant van de weg met een lekke band, kort gezegd: bent u niet in staat op onze locatie in Ede te komen? Dan kunnen wij u waarschijnlijk een dienst bewijzen met onze 'Ophaal en bezorgservice'. Wij zorgen ervoor dat uw fiets bij ons op de Waterloweg zijn bestemming vind. Na reparatie, onderhoud of aankoop komen wij desgewenst ook uw rijwiel aan uw huisadres afleveren.

AGU Basil Fastrider New Looxs Polisport Sinus Thompson Steco Simon Contec Bobike Alpina Batavus Bike Fun BSP Burgers Cortina Gazelle Giant Haibike Hercules Loekie Pro user Puch Sparta

Werbo is gevestigd in Ede

Rijwielhandel Werbo
Waterloweg 63
6713 AR Ede

KVK 09086861
BTW NL09086861

Direct contact opnemen?