Beschrijving

Deze grote broer van de Vogue Basic is ook in de aanbieding, namelijk voor maar €1399,-

Aanbiedingsprijs € 1999,-
Beschrijving

Deze prachtige E-Bike is heel erg scherp afgeprijst! Een Bosch Active middenmotor, hydraulisch remsysteem en een 400 Wh accu, nu voor maar €1999,- ! Met de 7 versnellingen kan je heerlijk blijven schakelen voor een subliem gebruik van je actieradius ! Bent u geïntresseerd of wilt u even komen kijken bij ons in de winkel ? Kom dan gerust langs !

Beschrijving Sinds kort mogen wij ons vol trots één van de eerste dealers van het Duitse "Velo de Ville" noemen. Dat is een exclusief merk waarbij u de (electrische-) fiets naar u smaak kunt personaliseren ! Voor meer informatie of een proefritje op door ons samengestelde fietsen bent u altijd van harte welkom bij in in de showroom.
Aanbiedingsprijs € 1099,-
Beschrijving Deze prachtige Vogue Basic is nu bij ons te verkrijgen voor een bespottelijke prijs van maar €1099,- ! Kom gerust langs voor meer informatie of een proefritje.

Klik hier voor onze webshop:

Openingstijden

Maandag
12:00
17:00
Dinsdag
09:00
17:30
Woensdag
09:00
17:30
Donderdag
09:00
17:30
Vrijdag
09:00
17:30
Zaterdag
09:00
16:00
Zondag
Gesloten

Disclaimer

Algemeen

Werbo Rijwielhandel (Kamer van Koophandel 09086861), hierna te noemen Werbo, verleent u hierbij toegang tot werbo.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Werbo behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Werbo spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Werbo.

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Werbo doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Werbo en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Werbo, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

AGU Basil Fastrider New Looxs Polisport Sinus Thompson Steco Simon Contec Bobike Alpina Batavus Bike Fun BSP Burgers Cortina Gazelle Giant Haibike Hercules Loekie Pro user Puch Sparta

Werbo is gevestigd in Ede

Rijwielhandel Werbo
Waterloweg 63
6713 AR Ede

KVK 09086861
BTW NL09086861

Direct contact opnemen?